Al capones hunt

 

Al Capone, de grootste gangster die deze regio kent, heeft zaken gedaan met een stel Hollanders hier in de buurt. Tijdens deze deal hebben de Hollanders Al Capone flink bedrogen. Ze zijn er vandoor gegaan met alle drugs en hebben dat hier ergens in de buurt verstopt. Al Capone verdenkt jou van betrokkenheid bij deze diefstal. Van dit soort praktijken is de gangster natuurlijk niet van gediend en hij is ook tot alles in staat om de cocaine terug te krijgen. Lukt het jullie om de drugs op tijd terug te halen voordat zijn Capo`s jullie vinden?

 

 

 

In dit spel probeer je binnen 90 minuten de drugs terug te vinden voor Al Capone. Dit doe je door verschillende raadsels op te lossen waarbij je aanwijzingen vindt om de drugs te  vinden. Ben je niet binnen 45 minuten binnen dan komen de Capo`s in het spel om jou te vinden, af te knallen(variatie op paintball waarbij geen verf wordt gebruikt) en terug te brengen naar Al Capone. 

 

Krijg jij binnen 90 minuten Al Capone zijn drugs terug? 

 

 

 

Meer informatie

Vanaf € 19,90 p.p.

vanaf 4 deelnemers

Ongeveer 1,5 uur

Mobiel te boeken

Combinatie met horeca mogelijk

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Bubbelvoetbal

 

Met bubbelvoetbal kunnen verschillende hilarische, leuke spel varianten gespeeld worden. Bewapend met een grote bubbel om je heen probeer je al beukend, vallend en rollend de voetbal in het doel te krijgen.

 

 .

 

Dit spel is inclusief:

 

1.   Aantal bubbelvoetballen in overleg

 

2.   Doelen

 

3.   Bal 

 

4.   Pomp

 

5.   Instructies of spelbegeleider

 

 

 

   

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Treasure hunt

 

Ben jij een echte Piraat? Weet jij de schat te stelen van de schatbewaarders en ook nog eens te ontsnappen?

 

In deze Treasure hunt moet jij met je piratenteam zo snel mogelijk de schat vinden. Je krijgt hiervoor een kaart en een kompas. Je speelt tegen een ander team die natuurlijk ook zo snel mogelijk de schat proberen te vinden.

 

Nadat je de schat hebt gevonden, moet je maken dat je wegkomt en zo snel mogelijk terug keren naar je schuilplaats. De schatbewaarders komen namelijk achter je aan en zullen je proberen te grijpen.

 

 

 

  € 12,90 p.p.

 

  Vanaf 8 personen

 

  Mobiel te boeken

 

  Inclusief spelbegeleider(kapitein)

 

  Combinatie met horeca mogelijk

 

 

 

 

 

 

 

Archery Attack

 

Een intensief spel dat eigenlijk een kruising is tussen boogschieten, paintball en trefbal. Er strijden 2 teams tegen elkaar, waarbij het de bedoeling is om je tegenstanders zo vaak mogelijk te raken. Het voordeel is dat de speciale pijlen zijn voorzien van een zachte foampunt waardoor het een spannend spel is, maar het geen pijn doet wanneer je geraakt wordt.  

 

 

 

 

 

Dit spel is inclusief

 

 Pijlen, bogen en bescherming

 

spelbegeleider of instructiegids

 

 

 

 • € 15,90 p.p.

 • vanaf 8 personen

 • Te huur of met spelbegeleider

 • Spelduur 1,5 uur tot 2 uur

 • Combinatie met horeca mogelijk

 • Kledingadvies: sportief

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaren quiz

 

Deze quiz brengt je door verschillende Decennia. Misschien wel ver voor jouw tijd of help jouw team met vragen uit jouw decennia. De vragen zijn van de jaren 50 tot nu en in verschillende categorieën.

 

 

 

 • € 12,90 p.p.

 • Vanaf 6 personen

 • Inclusief quizmaster

 • Combinatie met horeca mogelijk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Muziekquiz

 

Een gezellige quiz voor de echte muziek kenners. De muziekquiz is een swingende combinatie van verschillende denk en doe vragen en opdrachten op gebied van muziek. Enkele onderdelen zijn het raden van de juiste serie of film of het (af)zingen van een bepaald nummer. Het is een onderlinge strijd tussen verschillende teams waarbij elke ronde draait om muziek. Muziek brengt gezelligheid en dat is precies waar het om gaat tijdens deze quiz

 

 

 

Dit spel is inclusief:

 

 • quizmaster

 • Karaoke set en muziek

 

 

Meer informatie

·          € 12,90 p.p.

·         vanaf 6 personen

·         Spelduur; 1 tot anderhalf uur

·         Inclusief quizmaster

·         Combinatie met horeca mogelijk

.

 

 

Pubquiz

 

De Pub quiz is een gezellige quiz met zeer uiteenlopende categorieën, wat het een geschikte quiz maakt voor iedereen. Er wordt in kleine teams tegen elkaar gestreden in de verschillende rondes. De pub quiz is een uitdagende quiz voor jong en oud en een garantie voor gezelligheid.

 

 

Overige informatie

·         € 12,90 p.p.

·         Vanaf 6 personen

·         Spelduur ongeveer 1,5 uur

·         Combinatie met horeca mogelijk

·         Inclusief quizmaster